Banner
 SCOUTSMOBIEL - ROUTE
Scoutsmobiel

Het zegt vroem en het is er speciaal om jou naar onze lokalen te doen… Inderdaad, je leest het goed, dit jaar hebben we weer onze eigen scoutsmobiel in hooikar-uitvoering! Met kar en traktor schuimen we de straten van Wellen af, op zoek naar enthousiaste kinderen die dolgraag naar onze startdag willen komen!

De kleinsten aldus de 6-11 jarigen worden opgepikt op de kar, terwijl de grotere 11-17 jarigen met hun versierde fiets er achteraan hossen. De scoutsmobiel vertrekt om 09u.00 aan de lokalen en zal al naargelang de reistijd onderweg in de straten hieronder doorkomen. Zorg dus al maar dat je klaar staat als het zo ver is… Wees gerust! Je zult ons al van ver zien én horen aankomen! Uiteraard hebben we politiebegeleiding voorzien, zodat alles op een leuke, maar vooral veilige manier verlopen kan...

Indien je niet in één van de onderstaande straten woont of ze totaal niet bij jou in de buurt liggen, ben je nog altijd van harte welkom aan onze lokalen "Jeugdheem de Reynaert" (Zwembad Maupertuus) om 11u.00. Daar zal de startdag officieel van start gaan… Het zal er gaan knallen en spetteren gelijk nooit tevoren!

De volgende straten worden door onze scoutsmobiel aangedaan:

Vertrekpunt Lokalen Bampstraat, Herenstraat, Russeltstraat, Tervoortstraat, Hamelstraat, Op den Hamel, Ulbeekstraat, Daalstraat, Veerstraat, Vloeiherkstraat, Bloemenstraat, Notelaerestraat, Nutstraat, Appeystraat, Eivalstraat, Zangstraat, Kukkelbergstraat, Herstalstraat, Rode Kruisstraat, Langeakkerstraat, Plattestraat, Bosstraat, Bodemstraat, Eindpunt Lokalen Bampstraat.

Opgelet! Indien een bepaald deel van de route niet kan aangedaan worden wegens werken of problemen van andere aard, zijn u en uw kind(eren) nog steeds van harte welkom aan onze lokalen (Jeugdheem de Reynaert, zwembad Maupertuus) om 11u.00.