Banner
 SPRINGPLEZIER VOOR DE KLEINSTEN!

We willen van ons verjaardagsfeest een écht familiefeest maken. Daarom zal er ook voor onze jongeren en allerkleinsten animatie voorzien zijn in de vorm van 2 springkastelen. Eén standaard-kasteel voor de allerkleinsten (5-7 jaar) en één grote hindernissenbaan voor de ouderen (+7 jaar). Het belooft SUPER-TOF te worden!

Springkasteel Kapoenen Hindernissenbaan Welka
 MUZIEK, MAESTRO!
Muziek

Tijdens de BBQ - vanaf 18u.30 - zal u kunnen genieten van het opzwepende tempo van brass-band muziek van de lokale Wellense Harmonie. Wist je dat ook zij een jongerenwerking hebben? Ideaal om kennis te maken tussen pot en pint! [De Kluchtige Vrienden]

Van 22u.00-00u.00 zal de L&M band (mannen van Trots op Limburg) zorgen voor de nodige sfeer in en rond de feesttent - op zijn scouts wel te verstaan! Het belooft heerlijk verwarmend te worden!


 

 KAMPVUUR!
Kampvuur

Wat is een scoutsfeest zonder kampvuur?!? We voorzien daarom op enkele plaatsen van het dorpsplein gezellige vuurkorven alsook één grote vuurschaal van 1m², waar we later op de avond een écht scoutsmoment en masse aan zullen beleven.

Lekker gezellig, rond een knetterend vuurtje, met een lekker drankje in de hand, al keuvelend over de tijd van toen - ZAAAAALLLIGGG, toch?!?

Afsluiten doen we uiteraard met het welgekend avondlied.

 BBQ & Drank
BBQ

Er is ham, ham, voor onze boterham, in de fourage meester tent! Dranken zullen te verkrijgen zijn aan democratische prijzen en er is voor ieders wat wil(d)s. Er zal zelfs een beperkte oplage Hopper-gerstennat aanwezig zijn!

Bij de scouts zijn we grote eters - vraag dat maar aan onze kookouders - en daarom voorzien we voor de kleinsten 2 stukken vlees. Voor de grote kinderen onder ons zullen 3 stukken vlees zeker volstaan. Uiteraard met een groentenbuffet à volonté, olé, olé.

Jullie kunnen kiezen uit: BBQ-worst, Brochette, Chippolata, Kippenworst, Spare-ribs.