Banner
 BBQ & Drank
BBQ

Er is ham, ham, voor onze boterham, in de fourage meester tent!

Dranken zullen te verkrijgen zijn aan democratische prijzen en er is voor ieders wat wil(d)s. Er zal zelfs een beperkte oplage Hopper-gerstennat aanwezig zijn!

Bij de scouts zijn we grote eters - vraag dat maar aan onze kookouders - en daarom voorzien we voor de kleinsten (tot 10jr) 2 stukken vlees. Voor de grote kinderen onder ons zullen 3 stukken vlees zeker volstaan. Uiteraard met een groentenbuffet Ó volontÚ, olÚ, olÚ. Kostprijs all-in: 5Ç/stuk vlees.

Jullie kunnen kiezen uit: BBQ-worst, Brochette, Chippolata, Kippenworst, Spare-ribs.

Er kan offline besteld worden via de formulieren die je vindt in de handelszaken. Deze formulieren dient u te bezorgen op Plattestraat 9, 3830 Wellen. Wij zorgen dan voor de rest.

Maar nu u hier toch bent, kunt u evenzeer online bestellen. In beide systemen vragen we u per PC banking te betalen; dat is gemakkelijker voor onze secretaris om alles op te volgen.

Voor vragen over uw bestelling of wijzigingen kunt u steeds terecht bij de organisatie via bbq_40jaar@welsco.be

 Wie? Wat? Waar? Hoe?

BBQ Worst
Brochetta
Chippolata
Kippenworst
Spare-ribs
Gekoelde dranken
Groenten & sauzen Ó volontÚ

Waar? Dorpsplein, Wellen (parking beschikbaar aan Lidl en kerkplein)
Wanneer? Zaterdag 28 september 2013, van 18u.00-21u.00.
Wie? Scouts & Gidsen Welsco Wellen - Meer info: 0473/70.35.95 (Dimitri Plaisier, co÷rdinator)
Hoe? Je kunt bestellen door uiterlijk vˇˇr 25/09/2013 (VERLENGD WEGENS SUCCES!):

  1. De bestelbonnen in de handelszaken in te vullen en in een enveloppe te bezorgen op het adres Plattestraat 9, 3830 Wellen. [Offline formulieren]
  2. Via het webformulier op onderstaande link online uw bestelling door te geven en het geld per PC Banking over te schrijven op onze scoutsrekening met een speciale vermelding. Het bewijs van bestelling wordt u dan per mail toegezonden. (Krijgt de voorkeur)

Inschrijvingen voor de BBQ zijn niet meer mogelijk. We rondden af op een aantal van 295 personen. Toch voorzien we altijd een beetje marge. Als je er vroeg bij bent (vanaf 17u.00) kan je nog een uitzonderlijke bestelling plaatsen. Zoniet ben je zeker welkom om aan onze toog iets te komen drinken. Die is altijd open en raakt nooit op! =D