Banner
 WELSCO 40 jaar! Zaterdag 28/09/2013 vanaf 17u.00 @ WELLEN DORP
Affiche 40 jaar

Beste wellenaar, oud-welscout, stammer, leiding, kookouder, scouts, gids en/of sympathisant,

Je hebt misschien al iets horen waaien over grootse plannen van de scouts van Wellen.

Iets over een groot feest, een joekel van een feesttent, een gezellig samenzijn van jong en oud welscoutend volk met GRATIS optredens van een coverband en brass-band (ambiance verzekerd!) en kampvuurtjes hier en daar, een reuze-BBQ, animatie voor jong & oud en dat allemaal in het centrum van Wellen. Kortom, een groot feest waar heel Wellen nog van zal opkijken.

Awel, dit alles, is VOLLEDIG waar! Dit jaar hebben wij iets heel speciaal te vieren...


WELSCO WORDT 40 JAAR!
En dat zal/moet stevig gevierd worden!

Op zaterdag 28 september 2013 zetten we - uitzonderlijk op een zaterdag - ons nieuwe werkjaar weer in gekende welsco-stijl in. We trekken door de Welllense straten met een hooikar om welscoutend jong geweld op te pikken voor een knaller van een STARTDAG!

Vanaf 17u.00 barst het grote feest los en kan je bij ons terecht voor een frisse pint of cola tegen democratische prijzen. Vanaf 18u.00 is er tevens de mogelijkheid om de voeten onder de tafel te schuiven en mee te genieten van onze overheerlijke BBQ, met daaropvolgende optredens.

Natuurlijk willen wij ons verjaardagsfeest met IEDEREEN vieren! IEDEREEN, jong of oud, is dan ook genodigd op dit evenement!

Ben jij dus ooit nog bij de scouts (betrokken) geweest en wil je die oude banden weer aansmeden? Kennisen van weleer ontmoeten en verhalen van heeel (voor sommige heeeeeel) vroeger opdissen? Of ben je gewoon ge´nteresseerd in scouts Wellen, hun werking en wil je wel eens zien hoe de groep er vandaag uit ziet? Aarzel dan niet en kom mee onze verjaardag vieren!

We verwachten JOU! Tot op 28 september!!

Stam & leiding Scouts en Gidsen Wellen

P.S. we maken er een heus familiefeest van! Er zullen springkastelen voorzien worden voor de allerkleinsten onder ons!! IEDEREEN is welkom!