Banner
 INSCHRIJVINGEN KERSTKAMP 'Moerkensheide, De Pinte' 04-06/01/2019

Voor de ouders van eerstejaars of nieuwe leden die nog niet goed weten hoe of wat, is er de mogelijkheid de takleiding op bezoek te laten komen. Zij zullen een uitgebreide presentatie geven van kerstkamp en een antwoord geven op al uw vragen. Als zij dan langskomen, vragen we u om dit al in gereedheid te brengen:

  • Het kampgeld, 50€ per lid.
  • De kampeertoelating en medische fiche die volgen in dit document.

Indien ouders van tweedejaars en derdejaars oud-leden ook een bezoekje wensen of nog met vragen zitten, kunnen ze deze altijd stellen aan de takleiding. Zij helpen je met veel plezier verder!

Om de inschrijvingen vlot te laten verlopen, vragen we de ouders hun zoon/dochter bij voorkeur ONLINE in te schrijven via onderstaand formulier.

De takleiding ontvangt deze inschrijving per mail en zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen indien door u aangegeven in het formulier. Na inschrijving zal u gevraagd worden het kampgeld van 50€ te storten op de scoutsrekening per overschrijving (via bank of PC Banking).

We hopen jullie allemaal terug te zien op het kerstkamp!! Wij kijken er alvast heel erg naar uit!

Tot dan!
Leiding Scouts & Gidsen Welsco Wellen

 Kampdocumenten

De inschrijving voor het kerstkamp is pas geldig na ontvangst van de volgende documenten door het secretariaat (Ruben Verdeyen, Russeltstraat 91A, 0498/844106):

  1. Medische Fiche (zie [kampbrochure])
  2. Kampeertoelating (zie [kampbrochure])
  3. Kampgeld: bij voorkeur per overschrijving of cash bij de leiding in een gesloten met naam gemerkte enveloppe.
[Ik ga mee op kerstkamp! Schrijf me in!]