Banner
 KERSTKAMP 'Moerkensheide, De Pinte' 04-06/01/2019

Ook dit jaar gaan we weer op een mega-spetterend kerstkamp van formaat en dit van 04-06 januari 2019. We verblijven traditioneel weer op een rasecht Hopper-domein: “Moerkensheide”, Beekstuk 10, 9840 De Pinte, België. Hoera hoera, daar is het keitof!

Alle takken gaan hier zeker en vast een supertof kamp beleven en voor sommigen zal dit een eerste kennismaking zijn met het op kamp gaan bij Scouts en Gidsen. Voor anderen zal het weer zulk een super-de-luxe-cool kerstkamp van formaat worden dat voor altijd in het geheugen gegrift staat! Het vertrek is gepland op vrijdag 4 januari om 10u00 aan de lokalen. Wees er zeker om 09u30 om alle kampdocumenten nog in orde te brengen! We vragen of er bereidwillige ouders zijn die ons naar de kampplaats kunnen brengen. Gelieve niet vroeger te vertrekken dan 10u00!

Op zondag 6 januari om 16u30 verwachten we u aan het station in Alken om uw zoon/dochter te komen ophalen. Dit jaar nemen we de trein omdat de afstand van het kamp groot is. Alle kinderen worden begeleid door hun leiding.

We zouden ook een oproep doen aan alle (misschien wat overbezorgde) ouders om enkel contact op te nemen met de (tak)leiding als dit echt noodzakelijk is. Wij proberen ons de volle 100 procent te geven voor de kinderen en helaas zal dit niet lukken als wij telkens op onze gsm moeten zitten.

Dit kerstkamp wordt u aangeboden aan de all-in prijs van €50 per deelnemer. Telefonisch zijn wij op kamp steeds te bereiken op het nummer 0474/04.63.33 (Jonas Neven, groepsleider).

Tot dan!

[Meer info kampdomein]
[Kampbrochure]