Banner
 STARTDAG ZATERDAG 29/09/2018 om 11u.00 @ JEUGDHEEM DE REYNAERT

scoutsmobielEen kleine maand na het begin van het nieuwe schooljaar, vliegen we er bij Scouts & Gidsen Welsco Wellen weer stevig aan in! En hoe kunnen we dit beter doen dan met een heuse STARTDAG van formaat!

Deze dag boordevol scoutsfun, leute en plezier zal doorgaan op zaterdag 29/09/2018! Nadat we jullie allemaal persoonlijk zijn komen oppikken met onze mega-super-de-luxe scoutsmobiel in hooikar-uitvoering zal onze startdag al knallend van start gaan om 11u.00 aan de lokalen. Deze zijn gelegen aan Jeugdheem de Reynaert, bij zwembad Maupertuus. Eerst worden jullie verrast met een geweldige hilarische openingsshow gebracht door jullie crazy-coole leiding. Daarna is het tijd om je eens temenes goed uit te leven en te ravotten tot je kleren bruin zien van het ravotten.

Dan zal het ondertussen al wel middag zijn en kunnen jullie je meegebrachte lunchpakket oppeuzelen, een drankje krijgen jullie van ons kado!! Na ons buikje goed rond gegeten te hebben vindt er per tak, een groots formidastisch tak-spel plaats! Het belooft de MAX te worden!

Als afsluiter krijgen jullie allemaal nog een kleine traktatie van ons kado, wat het is zeggen we nu nog niet, we kunnen alleen zeggen dat het heel lekker is en dat ze het in het engels een hete hond noemen! MMMmmmmm!

Om 17u.00 kunnen jullie ouders je dan achteraan onze scoutslokalen komen oppikken en kunnen jullie moe maar tevreden in bad/bed kruipen al dromend van de volgende scoutsvergadering! Ook sluiten we dit jaar weer traditioneel af met een heuze OUDER-BAR!

P.S. De oude leden komen uiteraard allemaal in uniform. De nieuwe leden moeten dit nog niet. Stevige speelkledij is wel aan te raden!