Banner
 DE WELPEN & KABOUTERS (WELKA)

Klaar voor actie?!? Hier gaan we dan! Welpen & Kabouters zijn de jongens en meisjes van 8-10 jaar die niet bang zijn voor een stevige portie actie en avontuur. Ze houden van supergrote kampen bouwen, sluipen door het hoge beemdgras, dammen bouwen in de beek, rollebollen en lekker zot doen met hun leiding... of gewoon lekker knus en warm binnenspelletjes spelen.

Met het jungleboek als gids gaat de jonge welp/kabouter op ontdekking in zijn directe omgeving. Hij is super nieuwsgierig, stelt haast alles in vraag en tast alle grenzen af in de wereld rondom hem. Dit uiteraard met de wijze raad van Bagheera, met de speelse gekheid van Baloe en onder het waakzame oog van Akeela. De welp/kabouter maakt zo op een speelse manier kennis met andere welpen en kabouters en leert rekening te houden met anderen.

De welpen & kabouters gaan samen met de andere takken op kerstkamp. Het groot tentenkamp duurt voor hen 10 dagen. Hierbij slapen ze in warme, knusse binnententen samen met hun leiding. Spelletjes spelen tot je erbij neervalt, slapen in een megagrote tent met de andere welpen & kabouters, liedjes zingen aan een gezellig, knetterend kampvuur... het hoort er allemaal bij!

Bij de welpen & kabouters is het tijd voor actie! Doe jij mee?!?

Kreet: Leiding: Welpen wij doen ons... - Kabouters willen... || Welpen - Kabouters: BEST! - ACTIE!
Leeftijdsgroep: 8-11 jaar
Contacteer welkaleiding: welka@welsco.be

 ACTIVITEITEN