Banner
 ONZE LEIDING | LEIDING@WELSCO.BE

Geen goeddraaiende scouts- en gidsengroep zonder gemotiveerde leidingsploeg natuurlijk… We zijn in het totaal met een 20-tal leiding en de meesten zijn tussen de 18 en de 25 jaar oud.

Het scoutsgevoel zit er bij allen goed in gebakken en dat is dan ook de reden waarom elke zondag met plezier vergaderingen worden gegeven.

Het is zeker niet altijd een gemakkelijke taak om leiding te geven. Het brengt veel verantwoordelijkheden mee en veel voorbereidingswerk, maar het is een goede training voor het verdere leven.

Onze leidingsploeg geeft dan ook elke week weer het beste van zichzelf om onze welscouten en welscoutinnen een pracht van een scouts-tijd te bezorgen. Ze doen dit volledig op vrijwillige basis en gaan er dan ook voor de volle 100% voor! Buiten de zondagse activiteiten staan zij ook in voor de organisatie van de vele welsco-evenementen zoals het spaghetti- en videefeest, onze wild-van-Welsco-QUIZ, maar ook de bloemenverkoop, het kerstkamp en het groot tentenkamp tijdens de zomermaanden.

Allemaal grote uitdagingen, stuk voor stuk, maar als groep gaan we ze graag aan, want scouting... da's DURVEN!

leiding welsco