Banner
 LID WORDEN VAN SCOUTS & GIDSEN WELSCO WELLEN

Wil jij jezelf ook tot een rasechte welscout of welscoutin noemen? Dan ben je hier aan het juiste internetadres. Schrijf je online in door ons de gegevens te bezorgen die we nodig hebben. Om te voldoen aan de nieuwe GDPR-wetgeving draagt deze informatie bij aan een veilige en persoonlijke begeleiding van alle leden en wordt vertrouwelijk behandeld door de leidingsploeg. [Privacy verklaring Welsco].

Na het verzenden van onderstaand formulier, dien je enkel nog het bedrag van 40 euro te storten op het rekeningnummer BE02 7350 0543 7240. Plaats op de overschrijving duidelijk een vrije mededeling in de vorm: INSCHRIJVING <naam> <voornaam> + <taknaam>.

Scouting op Maat geeft ouders de kans om hun kinderen voordelig naar de scouts te laten gaan. Heeft u het minder breed thuis en twijfelt u over het feit dat scouts betaalbaar is voor u, dan bieden wij vanuit Scouts en Gidsen Vlaanderen 'Scouting op Maat' aan. Voor een heel jaar betaald u €10 lidgeld, u krijgt korting op kleren in de Hopper en krijgt voorrang op de tweedehands kleren die wij verkopen. Indien nodig kunnen we ook kijken of er een verminderd tarief voor kamp beschikbaar is. U kunt rekenen op volledige discretie van de groepsleiding en de secretaris.

Vermindering inschrijvingsgeld (verbond): [Meer info]

We vragen u dit jaar uitzonderlijk ook om een enquête in te vullen over de startdag en het afgelopen werkjaar. Hoe meer feedback we verzamelen, hoe beter wij onze werking kunnen afstemmen aan de wensen en noden van onze leden. We zouden het dan ook erg waarderen als u deze enquête via onderstaande link invult. >> Enquête <<

 INSCHRIJVINGSFORMULIER
Leiding (+18 jaar)

Broers of zussen in andere takken?

Naam en voornaam: Tak:

Naam en voornaam: Tak:

Naam en voornaam: Tak:


Eventueel belangrijke afspraken vanuit de gezinssituatie (vb. regeling echtscheiding) :


Onze zoon of dochter kan en mag deelnemen aan alle gewone scoutingactiviteiten op maat van de leeftijdstak (op tocht gaan, spelen, kamperen, ... ) :

Ja  Neen

Deze activiteiten zijn onmogelijk of niet toegestaan:

Eventuele reden:

Dienen we speciale aandacht te besteden bij de volgende activiteiten? Zo ja, welke?

Bij sporten (vb. zwemmen, fietsen, hoogte, rust...)

Bij hygiëne (vb. zelfstandigheid, allergie, bedwateren...)

Bij sociale omgang (vb. pesten, heimwee, angsten, slaapwandelen...)

Andere beperkingen of zorgen

Hoeveel is 4 x 4 (captcha)

               

--!>